Mijn favorieten

Een kleinschalige aanpak en breed dienstenpakket

Verhuren en verkopen
Voordat ik een kantoor-, winkel- of bedrijfsruimte verhuur of verkoop, maak ik een persoonlijke objectanalyse. Deze dient als basis voor een plan van aanpak. In dit plan zijn behalve een beschrijving van de doelgroep en marketingactiviteiten een prijsbepaling en courtagevoorstel opgenomen.

Besluit u het object via mij te verkopen of verhuren? Dan stem ik het plan verder met u af en breng ik het object onder de aandacht van mijn netwerk en relaties. Dit doe ik via mijn eigen website en de speciale site Funda in Business, maar ik zet eventueel ook brochures, posters, projectborden en advertenties in.

Is alles in kannen en kruiken? Dan onderhandel ik namens u over de voorwaarden en de verkoop- of verhuurcondities. Vervolgens stel ik de overeenkomst voor u op. Is de overeenkomst door iemand anders opgesteld? Dan controleer ik die waarna ik alles met u bespreek. Ook zorg ik persoonlijk voor de begeleiding van een correcte oplevering.

Meer weten over huren en kopen?
Meer weten over taxaties?


Marc Peters Bedrijfsmakelaar heeft diverse bedrijfspanden in zijn beheer die te huur of te koop zijn. Het aanbod van bedrijfspanden en andere bedrijfsruimtes in Cuijk, Boxmeer, Venray, Nijmegen en omliggende gemeentes wisselt daarom regelmatig. Dit
overzicht kunt u eenvoudig bekijken.

Ook kan hij u helpen met de verhuur of verkoop van uw bedrijfsruimte. Neem contact op met Marc Peters Bedrijfsmakelaar voor een nadere kennismaking.