Mijn favorieten

Een kleinschalige aanpak en breed dienstenpakket

Huren en kopen
Wilt u een kantoor-, winkel- of bedrijfsruimte huren of kopen? Dan inventariseer ik in een persoonlijk kennismakingsgesprek eerst uw wensen en maak ik een programma van eisen. Zo krijg ik een goed beeld van wat u zoekt. Op basis hiervan zoek ik de voor u optimale locatie. Ook hierin speelt samenwerking een belangrijke rol. Samen met u screen en bekijk ik het aanbod om uiteindelijk een kleine selectie objecten over te houden. Van deze objecten zet ik alle feiten en voor- en nadelen duidelijk op een rij zodat u een weloverwogen besluit kunt nemen.

Besluit u te kopen of te huren? Dan onderhandel ik namens u over alle voorwaarden, waaronder de koop- of huurprijs. Ik regel de juridische afwikkeling en bespreek alles met u. Ook verzorg ik persoonlijk de begeleiding van een correcte oplevering.


Meer weten over verhuren en verkopen?
Meer weten over taxaties?


Marc Peters Bedrijfsmakelaar heeft diverse bedrijfspanden in zijn beheer die te huur of te koop zijn. Het aanbod van bedrijfspanden en andere bedrijfsruimtes in Cuijk, Boxmeer, Venray, Nijmegen en omliggende gemeentes wisselt daarom regelmatig. Dit overzicht kunt u eenvoudig bekijken.
Ook kan hij u helpen met de verhuur of verkoop van uw bedrijfsruimte. Neem contact op met Marc Peters Bedrijfsmakelaar voor een nadere kennismaking.