Mijn favorieten

Marc Peters bedrijfsmakelaar

Kleinschalige aanpak

Als bedrijfsmakelaar richt ik me volledig op bedrijfsonroerend goed. En dat is een heeI bewuste keuze. Zakelijke klanten boeien me. Hun vaak net iets complexere wensen halen het beste in me naar boven. Bovendien spreek ik als ondernemerszoon de taal van de ondernemer en rendeer ik optimaal bij een kleinschalige aanpak. Voor mij is niets fijner dan mee te denken met een huurder over een geschikte bedrijfsruimte. Met een koper rond te lopen door een net aangekocht pand. Of nazorg te verlenen in de vorm van juridisch advies. Kortom: écht met mijn vak bezig te zijn.

 

Breed dienstenpakket
Echt bezig zijn met mijn vak betekent dat ik alle disciplines beheers die u van een bedrijfsmakelaar mag verwachten. Vanzelfsprekend zijn dat naast de verhuur en verkoop, huur en koop ook de taxaties van bedrijfspanden. Maar u kunt bij Marc Peters Bedrijfsmakelaar ook terecht voor advies op onder meer juridisch, fiscaal en milieutechnisch vlak.

Meer weten over verhuren en verkopen?
Meer weten over huren en kopen?
Meer weten over taxaties?Voor woningmakelaardij kunt u terecht bij Marc Peters Makelaars & Taxateurs in Cuijk.
Makelaar Martijn Willems staat u hier graag te woord. Kijk voor meer informatie en het woningaanbod op www.marcpeters.nl