Mijn favorieten

Veelgestelde vragen

 • Is Marc Peters als enige makelaar in de regio Cuijk/Boxmeer gespecialiseerd in bedrijfsonroerend goed?
  Ja, ik ben als enige makelaar in de regio Cuijk/Boxmeer gespecialiseerd in bedrijfsonroerend goed (bog). Collega-makelaars richten zich vooral op nieuwbouwprojecten en de verkoop/verhuur van bestaande woningen. Zij bieden soms wel bedrijfspanden te koop en/of te huur aan, maar dan als nevenactiviteit.
   
 • Waarom zou ik voor Marc Peters kiezen en niet voor een groter en bekender makelaarskantoor?
  Het grote voordeel van zaken doen met een zelfstandig bedrijfsmakelaar zoals ik is dat ik al mijn klanten gedurende het hele traject zelf begeleid. Wat bij grotere en bekendere makelaarskantoren juist vanwege hun omvang vaak niet gebeurt. Mijn aanpak is persoonlijk, kleinschalig en daardoor vertrouwd. Ik ken iedereen bij naam en toenaam, heb een groot netwerk, weet precies waar kansen en oplossingen liggen en ben op de hoogte van alle belangrijke lokale en regionale ontwikkelingen.
   
 • Hoe zit het met de bereikbaarheid van Marc Peters?

  De bereikbaarheid is bijzonder goed te noemen. Met dank ook aan mijn vrouw Dominique. Als ‘stem van het bedrijf’ neemt Dominique de telefoon op. Verder regelt zij alle klantafspraken en is ze verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van administratieve zaken. En is Dominique in gesprek of niet aanwezig, dan verwerkt een call center alle binnenkomende telefoontjes.

 • Is Marc Peters iemand die een heel traject regelt en me dus alle zorgen uit handen neemt?
  Absoluut. Door mijn jarenlange ervaring in de bedrijfsmakelaardij help ik klanten niet alleen bij het onderkennen, maar ook oplossen van hun huisvestingsprobleem. In sommige gevallen roep ik daarbij de hulp in van een of meerdere specialisten uit mijn uitgebreide netwerk, zoals accountants, aannemers, bouwkundig adviseurs en/of juristen. Waarbij ik steeds als vaste contactpersoon en aanspreekpunt optreed. 
   
 • Welke kosten brengt Marc Peters in rekening voor zijn diensten?
  Dat hangt af van uw precieze eisen en wensen. Tijdens een eerste gesprek stel ik in overleg met u de prijs vast.   
   
 • Wat kost een eerste oriënterend gesprek met Marc Peters?
  Een eerste, globaal oriënterend gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Na een korte inventarisatie van uw eisen en wensen wordt beoordeeld welke adviezen u graag wilt hebben. Voor de advisering brengen wij u een uurtarief van € 125,- excl. BTW in rekening.
  Indien u op basis van het advies besluit om met ons kantoor zaken te gaan doen en u gunt mij de opdracht, pas dan bent u mij makelaarscourtage verschuldigd. De advies kosten worden bij realisering van de opdracht in mindering gebracht op de courtage.

   
 • Ik ben geïnteresseerd in een van de panden op de site van Marc Peters. Wat nu?
  U belt of u mailt me met het verzoek om nadere informatie. Vaak kan ik vooraf al inschatten of het object aan uw wensen voldoet. Zo ja, dan maak ik snel een afspraak om samen met u het object te bezichtigen.
   
 • Wat kost het om de waarde van mijn bedrijfspand door Marc Peters te laten berekenen?
  De kosten voor een taxatie hangen af van het soort taxatie, het doel van de taxatie en de tijd die ermee is gemoeid. U betaalt een basistarief van € 450.- (excl. btw) inclusief 1 uur. Daarboven reken ik een vast uurtarief.
   
 • Ik zie mijn droompand niet op de site van Marc Peters staan. Kan hij me toch verder helpen?
  Jazeker. Als aankoop- of aanhuurmakelaar help ik u graag verder. Ook nu behartig ik uw belangen en ga ik voor op zoek. Zie ook: dienstenpakket kopen en huren.
   
 • Ik gebruik mijn overtollige bedrijfspand niet, maar wil het ook niet kwijt. Wat nu?
  In een persoonlijk gesprek inventariseer ik samen met u wat de mogelijkheden zijn. U krijgt onder meer advies over de financiële en fiscale consequenties. Op basis hiervan stel ik een plan van aanpak op dat ik samen met u bespreek. U kunt nu een weloverwogen besluit nemen.