Mijn favorieten

Advies

Gericht advies
Bij het selecteren van een bedrijfsmakelaar vindt u verschillende zaken belangrijk. U kijkt naar het aanbod. Iemands reputatie. En of bijvoorbeeld sprake is van een persoonlijke klik en onderling vertrouwen. Ik garandeer u: daarmee zit u bij mij wel goed. Door mijn jarenlange ervaring weet ik óók dat klanten veel waarde hechten aan de advieskwaliteiten van hun makelaar. Zoals bij de keuze van koop of huur. Het bepalen van een geschikte locatie. Of het regelen van de meest ideale financiering. Al deze zaken en meer vindt u terug in mijn brede dienstenpakket.

Specialistennetwerk
Als ervaren makelaar in bedrijfsonroerend goed weet ik wat adviseren is en help ik mensen bij het onderkennen en oplossen van hun huisvestingsprobleem. Ik doe veel zelf, maar roep in sommige gevallen de deskundigheid in van de specialisten uit mijn grote netwerk, zoals accountants, banken, notarissen, aannemers, bouwkundig adviseurs en/of juristen.

In de tab FAQ vindt u een lijst met antwoorden op vragen die mij vaak gesteld worden. 

Wilt u mijn advieswaarde ervaren?
Maak vrijblijvend een kennismakingsafspraak.Marc Peters Bedrijfsmakelaar heeft diverse bedrijfspanden in zijn beheer die te huur of te koop zijn. Het aanbod van bedrijfspanden en andere bedrijfsruimtes in Cuijk, Boxmeer, Venray, Nijmegen en omliggende gemeentes wisselt daarom regelmatig. Dit overzicht kunt u eenvoudig bekijken.

Ook kan hij u helpen met de verhuur of verkoop van uw bedrijfsruimte. Neem contact op met Marc Peters Bedrijfsmakelaar voor een nadere kennismaking.