Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Venrayseweg in Overloon 5825 AA

Venrayseweg

5825 AA Overloon
Vraagprijs € 1.400,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Fraai, modern, nieuwbouw winkel-/kantoor- of horecapand, gelegen op een top locatie in een karakteristiek-eigentijds appartementencomplex in het hartje centrum van de dorpskern, op een uitstekende zichtlocatie. Het winkel-/kantoor- of horecapandpand, groot 320 m² is in het geheel of in 2 gedeelten van resp. 145 m² en 175 m² te huur met een ingang aan de Venrayseweg en een ingang aan de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 320 m² In units vanaf 145 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Fraai, modern, nieuwbouw winkel-/kantoor- of horecapand, gelegen op een top locatie in een karakteristiek-eigentijds appartementencomplex in het hartje centrum van de dorpskern, op een uitstekende zichtlocatie. Het winkel-/kantoor- of horecapandpand, groot 320 m² is in het geheel of in 2 gedeelten van resp. 145 m² en 175 m² te huur met een ingang aan de Venrayseweg en een ingang aan de Vierlingbeeksweg.

De winkels worden casco opgeleverd met aansluiting op de nutsvoorzieningen en een aansluitpunt voor een toiletgroep en pantry.
De winkel aan de Vierlingsbeekseweg heeft een automatische grote schuifpui. De pui van de winkel aan de Venrayseweg kan geheel worden opengeklapt. Ideaal voor terrasdoeleinden.

Parkeren: Voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Ligging en Bereikbaarheid:
Overloon is met +/- 4 000 inwoners een bescheiden dorp te midden van de Brabantse natuur en net dat laatste is de kracht van Overloon. Want behalve dat Overloon flink aan het uitbreiden is en er de nodige starterswoningen (200+) en appartementen (28) worden gebouwd, heeft het dorp ook een grote aantrekkingskracht op de omliggende dorpen en is het een belangrijke toeristische trekpleister door de aanwezigheid van het 'Oorlogsmuseum-Liberty Park', dierentuin het 'Zooparc' en enkele vakantieparken.

Overloon heeft een bruisend centrum waarvan bijna alle winkels 7 dagen in de week zijn geopend. Aangezien de supermarkt vlakbij dit pand is gevestigd, valt dit pand extra in de picture. Er is voldoende parkeergelegenheid. De locatie is vanaf de snelweg A-73 (3min) eenvoudig te bereiken en ligt op een verkeersknooppunt (Venray-Vierlingsbeek-Boxmeer).

Te huur:
- winkelruimte 1: circa 175 m². Huurprijs € 1650,- per maand, excl. BTW
- winkelruimte 2: circa 145 m². Huurprijs € 1400,- per maand, excl. BTW
- ook als geheel te huur.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 1.400,- per maand Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting Aanvaarding is afhankelijk van de oplevering van de nieuwbouw. Vermoedelijk eind 2018. BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2018 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 320 m² Verkoopoppervlakte 320 m² Frontbreedte 855 cm Diversen In units vanaf 145 m² Locatie toelichting Gelegen op een top locatie in het hartje van de toeristische dorpskern met een fraai, modern, sfeervol centrum met diverse winkels, restaurants, cafés en terrassen. Het gehele centrum is recent gemoderniseerd en geheel gerenoveerd. Alle voorzieningen zijn aanwezig. De winkels liggen op de hoek van de Venrayseweg en Vierlingsbeekseweg (richting A-73/Boxmeer), op een verkeersknooppunt . Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen toel. nieuwbouw Onderhoud buiten toel. nieuwbouw Nevenbestemming Horeca, Kantoorruimte Horeca toegestaan Ja Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
320 m²
In units vanaf
145 m²
Verkoop vloeroppervlakte
320 m²
Frontbreedte
855 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Horeca toegestaan
Ja
Functie
Kantoorruimte
Oppervlakte
320 m²
In units vanaf
145 m²
Aantal verdiepingen
1
Functie
Horeca
Welstandsklasse
A1
Sector
Drankensector
Type
Café, eetcafé
Terras
Ja
Route van naar Venrayseweg, 5825 AA Overloon

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.