Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
Houtzagerijstraat 2 A in Mill 5451 HZ

Houtzagerijstraat 2 A

5451 HZ Mill
Vraagprijs € 52.000,- p.j. Verhuurd

Omschrijving

Prachtig, modern, in 2018 gebouwd, eigentijds bedrijfspand met inpandig kantoor, een geheel omheind, gezamenlijk buitenterrein met automatische toegangspoort en een grote gezamenlijke overdekte laad/losruimte met betonvloer. Het gehele complex voldoet aan de laatste eisen en is hoogwaardig en luxe afgewerkt en hoogwaardig geïsoleerd. Enkele parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig. De kantoren...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1124 m² In units vanaf 1040 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Prachtig, modern, in 2018 gebouwd, eigentijds bedrijfspand met inpandig kantoor, een geheel omheind, gezamenlijk buitenterrein met automatische toegangspoort en een grote gezamenlijke overdekte laad/losruimte met betonvloer. Het gehele complex voldoet aan de laatste eisen en is hoogwaardig en luxe afgewerkt en hoogwaardig geïsoleerd. Enkele parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig. De kantoren zijn voorzien van een WTW-systeem. Het gehele pand is voorzien van LED-verlichting.

Extra te huur:
In overleg is de naastgelegen bedrijfshal Houtzagerijstraat 2 samen te huur.

Object
Bedrijfshal (1040 m²) met een automatische overheaddeur, monolithisch afgewerkte betonvloer en een vrije hoogte van 7,5 meter; kantoorruimte met zij-ingang, pantry en glaswand naar de bedrijfshal; toiletgroep met voorportaal en 2 toiletten (geheel 42 m²); 1e verdieping (42 m²) kantoor met glaswand naar de bedrijfshal; technische ruimte.

Ligging:
Onderhavig object is gelegen op bedrijventerrein ’t Spoor te Mill. Dit moderne bedrijventerrein biedt ruimte aan diverse handels- en nijverheidsbedrijven. Tevens zijn er ook diverse dienstverlenende en ambachtelijke ondernemingen op het bedrijventerrein gevestigd.

Bereikbaarheid:
Het object is goed bereikbaar middels de N264 (Cuijk/Uden-Veghel) , op circa 10 resp. 15 minuten rijden van de A73 en A50. Ook met het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar, op enkele minuten lopen is een bushalte gesitueerd.
Overdracht Status Verhuurd Vraagprijs € 52.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2018 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1124 m² Vrije hoogte 750 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 1040 m² Oppervlakte kantoorruimte 84 m² Energie Energieklasse A Energie einddatum 01-02-2024 Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 1040 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen toel. nieuwe staat in 2018 gebouwd. Onderhoud buiten toel. niweuwe staat in 2018 gebouwd.
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
Oppervlakte
1040 m²
In units vanaf
1040 m²
Vrije hoogte
750 cm
Vrije overspanning
23 m
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
84 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
Route van naar Houtzagerijstraat 2 A, 5451 HZ Mill

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.