Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Houtzagerijstraat 2 in Mill 5451 HZ

Houtzagerijstraat 2

5451 HZ Mill
Vraagprijs € 3.333,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Prachtig, modern, in 2018 gebouwd, eigentijds bedrijfspand met een fraai aangebouwd kantoorpand, een geheel omheind buitenterrein met automatische toegangspoort en een grote gezamenlijke overdekte laad/losruimte met betonvloer. Het gehele complex voldoet aan de laatste eisen en is hoogwaardig en luxe afgewerkt en hoogwaardig geïsoleerd. Enkele parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig. Het...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1170 m² In units vanaf 825 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Prachtig, modern, in 2018 gebouwd, eigentijds bedrijfspand met een fraai aangebouwd kantoorpand, een geheel omheind buitenterrein met automatische toegangspoort en een grote gezamenlijke overdekte laad/losruimte met betonvloer. Het gehele complex voldoet aan de laatste eisen en is hoogwaardig en luxe afgewerkt en hoogwaardig geïsoleerd. Enkele parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig. Het kantoorpand bevat fraaie glaspuien waardoor veel daglicht. De kantoren zijn voorzien van een WTW-systeem. Het gehele pand is voorzien van LED-verlichting.

Extra te huur:
In overleg is de naastgelegen bedrijfshal Houtzagerijstraat 2a samen te huur.

Object
Bedrijfshal (825 m²) met een automatische overheaddeur, monolithisch afgewerkte betonvloer en een vrije hoogte van 7,5 meter; kantoorruimte met zij-ingang en glaswand naar de bedrijfshal; gang waaraan een mindervalide toilet en een toiletgroep met voorportaal en 2 toiletten (geheel 47 m²); 1e verdieping (64 m²) met gang waaraan ruime kantine incl. keukenblok met vaatwasser, koelkast en magnetron en glaswand naar de bedrijfshal; toiletgroep met voorportaal en 2 toiletten; technische ruimte.

Kantoorpand (234 m²): Beg. grond (117 m²) fraaie entree met vide en glaspui (6,30 meter hoog); 3 royale kantoorruimtes; gang met pantry incl. vaatwasser, koelkast en magnetron.
1e verd. (117 m²): Gang met pantry incl. vaatwasser, koelkast en magnetron; 3 kantoorruimtes; doorgang naar 1e verdieping bedrijfshal.

Ligging:
Onderhavig object is gelegen op bedrijventerrein ’t Spoor te Mill. Dit moderne bedrijventerrein biedt ruimte aan diverse handels- en nijverheidsbedrijven. Tevens zijn er ook diverse dienstverlenende en ambachtelijke ondernemingen op het bedrijventerrein gevestigd.

Bereikbaarheid:
Het object is goed bereikbaar middels de N264 (Cuijk/Uden-Veghel) , op circa 10 resp. 15 minuten rijden van de A73 en A50. Ook met het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar, op enkele minuten lopen is een bushalte gesitueerd.

Huurprijs totaal € 58.000,- per jaar excl. BTW
Huurprijs bedrijfshal met kantine en toiletgroep: € 40.000,- per jaar, excl. BTW
Huurprijs kantoorpand: € 18.000,- per jaar excl. BTW
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 3.333,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2018 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1170 m² Vrije hoogte 750 cm Oppervlakte kantoorruimte 345 m² Energie Energieklasse A Energie einddatum 01-02-2024 Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 825 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen toel. nieuwe staat in 2018 gebouwd. Onderhoud buiten toel. niweuwe staat in 2018 gebouwd.
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
Oppervlakte
825 m²
In units vanaf
825 m²
Vrije hoogte
750 cm
Vrije overspanning
23 m
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
345 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
Route van naar Houtzagerijstraat 2, 5451 HZ Mill

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.