Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Lange Linden 26 A in Katwijk Nb 5433 NC

Lange Linden 26 a

5433 NC Katwijk Nb
Vraagprijs € 150.000,- k.k. Verkocht

Omschrijving

Bedrijfsruimte (voormalige verbouwde kippenschuur) met showroom gelegen aan de hoofdontsluitingsweg van het industrieterrein "de Haven". Daarnaast is de bedrijfsruimte gelegen nabij de Heeswijkse/Kraaijenbergse Plas, 1 minuut lopen, waardoor het een ideale locatie kan zijn voor watersport-/recreatie gerelateerde bedrijvigheid. De bedrijfsruimte is altijd in gebruik geweest als showroom en...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 770 m² In units vanaf 770 m²
Lees meer

Omschrijving

Bedrijfsruimte (voormalige verbouwde kippenschuur) met showroom gelegen aan de hoofdontsluitingsweg van het industrieterrein "de Haven". Daarnaast is de bedrijfsruimte gelegen nabij de Heeswijkse/Kraaijenbergse Plas, 1 minuut lopen, waardoor het een ideale locatie kan zijn voor watersport-/recreatie gerelateerde bedrijvigheid. De bedrijfsruimte is altijd in gebruik geweest als showroom en werkplaats voor een bedrijf in antieke meubels. Totaal perceeloppervlakte 1487 m².

Object (circa 770 m²):
Bestaande uit een showroom (circa 320 m²), een werkplaats inclusief kantine en bergruimtes (circa 290 m²), een vrijstaande opslagruimte (circa 120 m²) en een open opslagruimte(circa 40 m²). De binnenplaats is afgescheiden met een toegangspoort en is deels overkapt; open laad/los ruimte met poort.

Locatie
Industrieterrein "de Haven" Cuijk-Katwijk is gelegen aan de Maas ten westen van Katwijk. Door zijn ligging aan de Maas en de nabij de afrit van de A73 (Nijmegen - Venlo) is het industrieterrein "de Haven" een interessante locatie voor organisaties waarbij de belangrijkste activiteiten bestaan uit het op- en overslag van bulkgoederen zoals grind, zand en hout. Naast bedrijven die actief zijn in op- en overslag, biedt Industrieterrein Haven Cuijk Katwijk ook plek aan bedrijven uit onder andere de logistieke sector, de bouw, handel en nijverheid en (ambachtelijke) productiebedrijven.

Door de ligging schuin tegenover het watersport-/recreatiegebied "de Kraaijenbergse Plassen" leent de bedrijfsruimte zich ook ideaal voor watersport-/recreatie gerelateerde bedrijvigheid, o.a. boten- en caravanopslag.

Bereikbaarheid
Binnen 5 minuten afstand van de op- en afrit van de A73 richting Nijmegen - Venlo. Bushalte gelegen op 15 minuten loopafstand met een directe verbinding naar Station Cuijk richting Venray & Nijmegen. 1 minuut lopen van de Kraaijenbergse plassen.

Bestemming
In het huidige bestemmingsplan met bestemming ‘bedrijf 1’ met als toegestaan gebruik bedrijven in categorie 3.1 tot en met 3.2. Op de voor 'bedrijf 1' aangewezen gronden geldt een maximale bouwhoogte van 15 meter en een maximaal bebouwingspercentage van 80%.

Aanvaarding direct.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 150.000,- kosten koper Aanvaarding direct BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1960 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 770 m² Perceeloppervlakte 1487 m² Vrije hoogte 2800 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 770 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 6 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 770 m² Locatie Bedrijventerrein Locatie toelichting Gelegen aan de hoofdontsluitingsweg van en naar het industrieterrein "de Haven", nabij het parkeerterrein van het watersport-/recreatiegebied "de Karaijenbergse Plassen". Uitstekende locatie. Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen redelijk, goed Onderhoud buiten redelijk, goed Afstand tot snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m Afstand tot N.S. station op 4000 m tot 5000 m Afstand tot winkelvoorz. op 4000 m tot 5000 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry
Oppervlakte
770 m²
In units vanaf
770 m²
Vrije hoogte
2800 cm
Route van naar Lange Linden 26 a, 5433 NC Katwijk Nb

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.