Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Oeffeltseweg in Haps 5443 PJ

Oeffeltseweg

5443 PJ Haps
Prijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Te koop bouwkavels op maat, direct aan de snelweg A73 bij Cuijk. Het nieuwe Bedrijvenpark Laarakker ligt nabij spoor, water en vliegveld en dichtbij het Ruhrgebied in Duitsland. Het totale terrein heeft een uitgeefbare oppervlakte van circa 66 hectare, waarvan 28 hectare bestemd is voor uitgifte aan bedrijven tot en met milieucategorie 5. Kavels kunnen voorlopig in elke...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Te koop bouwkavels op maat, direct aan de snelweg A73 bij Cuijk. Het nieuwe Bedrijvenpark Laarakker ligt nabij spoor, water en vliegveld en dichtbij het Ruhrgebied in Duitsland. Het totale terrein heeft een uitgeefbare oppervlakte van circa 66 hectare, waarvan 28 hectare bestemd is voor uitgifte aan bedrijven tot en met milieucategorie 5. Kavels kunnen voorlopig in elke maatvoering worden aangeboden.

Clustering
Het team van Bedrijvenpark Laarakker denkt mee met geïnteresseerde ondernemers en organisaties, die bedrijven zoeken waarmee ze op het terrein een nauwe samenwerking aan kunnen gaan om synergie te creëren. Veelal zijn dat bedrijven die onderdeel uitmaken van de keten, maar soms ook bedrijven die specifieke facilitaire diensten aanbieden. Het type cluster hangt af van de sector en de wensen van de initiatiefnemer. Bedrijvenpark Laarakker stelt haar kennis en netwerk beschikbaar.

De eerste cluster is nagenoeg een feit. Onlangs ondertekenden vertegenwoordigers van Teeuwissen uit Katwijk, de provincie Noord-Brabant, de gemeente Cuijk, het Bedrijvenpark Laarakker en de Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij een intentieverklaring voor een internationaal kennis-, onderzoeks- en innovatiecentrum, onder de naam BYBLOS.

Ondersteuning gemeente
Bedrijvenpark Laarakker en de gemeente Cuijk is er alles aangelegen om ondernemers en organisatie op efficiënte wijze bij te staan. De processen binnen de gemeente zijn daarop afgestemd, zodat er geen kostbare tijd verloren gaat voordat er met de bouw wordt aangevangen.

Website project Laarakker: www.laarakker.com

Voor nadere inlichtingen:
- Marc Peters Bedrijfsmakelaar 0485-563170 - info@marcpetersbedrijfsmakelaar.nl
- Smedema Makelaars & taxateurs 0485- 512495 - info@smedema.nl
- Makelaardij Twan Poels 0485-550450 - cuijk@twanpoels.nl
Overdracht Status Beschikbaar Prijs op aanvraag Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm N.v.t. Indeling Soort Object Bouwgrond Perceeloppervlakte 72000 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
bedrijfsruimte
Route van naar Oeffeltseweg, 5443 PJ Haps

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring