Marc Peters Bedrijfsmakelaars

Bereklauw 1
5831 PE Boxmeer
Tel: (0485) 56 31 70
info@marcpetersbedrijfsmakelaar.nl
Heeswijksestraat 4, 5431 SB Cuijk, Bouwgrond (BOG) Vraagprijs € 187.500,- k.k.
Heeswijksestraat 4 in Cuijk 5431 SB

Omschrijving

Bouwperceel ter grootte van circa 1890 m². Gelegen aan de rand van het bedrijventerrein "Groot Heiligenberg", op enkele minuten lopen van het NS-station en het centrum. Op steenworp afstand van de afslag A-73. Goede bereikbaarheid en prima ontsloten.
Het bestemmingsplan laat bedrijven tot en met categorie 2 toe, alsmede maatschappelijk en tuincentrum. De maximale bebouwingshoogte is 10 meter. Het minimale bebouwingspercentage is 40%. De bebouwingsafstand tot de zijdelingse perceelsgrenzen bedraagt 3 meter. De bestemmingsplan voorwaarden zijn beschikbaar.

Het perceel zal nagenoeg bouwrijp worden opgeleverd. De aanwezige kleine opstallen (schuurtje, carport, overkapping), alsmede het aanwezige straatwerk, terreinverharding, struiken, hagen en erfafscheidingen zullen niet door verkoper worden verwijderd en blijven achter. Voor het overige wordt het perceel nagenoeg leeg opgeleverd.

De bodem is onderzocht op 30-10-2018 door Montferland Milieu. De resultaten vormen geen beletsel voor het voorgenomen gebruik. Het rapport is via de makelaar ter inzage.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 187.500,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm N.v.t. Indeling Soort Object Bouwgrond Perceeloppervlakte 1890 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie toelichting klein bedrijventerrein , nabij (loopafstand) het centrum , tegen de spoorlijn Nijmegen-Venlo. Woonruimte Geen woonruimte aanwezig