Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Koop / huur
Korte Molenstraat 12 -14 in Cuijk 5431 DT

Korte Molenstraat 12 -14

5431 DT Cuijk
Prijs op aanvraag Vraagprijs € 30.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Winkelruimte groot 345 m², gelegen op prima A1-locatie in het winkelkerngebied van Cuijk, in het hart van het gezellige winkelgebied van Cuijk, aan de voetgangerspromenade en direct nabij het Louis Janssenplein met voldoende parkeermogelijkheden in de buurt. Door de grote passantenstroom is de Korte Molenstraat een aantrekkelijke bijzondere locatie. Het winkelpand heeft een frontbreedte van ca. 11...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 345 m² In units vanaf 345 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Winkelruimte groot 345 m², gelegen op prima A1-locatie in het winkelkerngebied van Cuijk, in het hart van het gezellige winkelgebied van Cuijk, aan de voetgangerspromenade en direct nabij het Louis Janssenplein met voldoende parkeermogelijkheden in de buurt. Door de grote passantenstroom is de Korte Molenstraat een aantrekkelijke bijzondere locatie. Het winkelpand heeft een frontbreedte van ca. 11 meter. Laden en lossen beperkt mogelijk via de privé parkeerplaats aan de achterzijde. Een koop is bespreekbaar samen met het naastgelegen winkelpand Korte Molenstraat 16.

De winkelruimte heeft een verkoopvloeroppervlakte van ca. 300 m² met een fraaie antraciet grijze plavuizen vloer, een fraai systeemplafond incl. inbouwverlichting, een verwarmingsgordijn bij de dubbele entreedeur, een cv-ruimte, een klein magazijn met een achteringang en een ruimte voor de realisatie van een toilet/pantry, totaal groot ca. 45 m². Totale oppervlakte 345 m².

In het kernwinkelgebied van Cuijk is een ruim aanbod aan detailhandels- en horecabedrijven gevestigd. In de directe omgeving zijn dan ook diverse landelijke formules vertegenwoordigd waaronder: Xenos, Kruidvat, Blokker, Durlinger, Rabobank, Pearle Opticiens, Primera, Hans Anders, Shoeby, Pets Place, C&A, Expert, Hema, Action, EMTE supermarkt en een aantal lokale ondernemers.

Het winkelcentrum is vanaf de autosnelweg A73 (Nijmegen – Venlo) binnen enkele autominuten bereikbaar. Nabij de commerciële ruimte, op loopafstand, bevindt zich een halte van het regionale busvervoer en tevens een NS-station.

Het winkelpand zal casco worden verhuurd.
Eventueel ook samen te huur of te koop met Korte Molenstraat 16 te Cuijk.
Overdracht Status Beschikbaar Prijs op aanvraag Vraagprijs € 30.000,- per jaar Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 345 m² Verkoopoppervlakte 300 m² Frontbreedte 1100 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 1 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 345 m² Locatie toelichting Een uitstekende locatie in het hartje centrum van Cuijk, midden in het winkelkerngebied, aan de voetgangerspromenade. Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
345 m²
In units vanaf
345 m²
Verkoop vloeroppervlakte
300 m²
Frontbreedte
1100 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Route van naar Korte Molenstraat 12 -14, 5431 DT Cuijk

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.