Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Koop / huur
Korte Molenstraat 16 in Cuijk 5431 DT

Korte Molenstraat 16

5431 DT Cuijk
Prijs op aanvraag Vraagprijs € 28.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Winkelruimte groot 285 m², gelegen op prima A1-locatie in het winkelkerngebied van Cuijk, in het hart van het gezellige winkelgebied van Cuijk, aan de voetgangerspromenade en direct nabij het Louis Janssenplein met voldoende parkeermogelijkheden in de buurt. Door de grote passantenstroom is de Korte Molenstraat een aantrekkelijke bijzondere locatie. Het winkelpand heeft een frontbreedte met...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 285 m² In units vanaf 185 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Winkelruimte groot 285 m², gelegen op prima A1-locatie in het winkelkerngebied van Cuijk, in het hart van het gezellige winkelgebied van Cuijk, aan de voetgangerspromenade en direct nabij het Louis Janssenplein met voldoende parkeermogelijkheden in de buurt. Door de grote passantenstroom is de Korte Molenstraat een aantrekkelijke bijzondere locatie. Het winkelpand heeft een frontbreedte met hoeketalage van ca. 9 meter. Laden en lossen mogelijk via de achterzijde. Een koop is bespreekbaar samen met het naastgelegen winkelpand Korte Molenstraat 12-14.

De winkelruimte met een overdekte entree heeft een verkoopvloeroppervlakte van ca. 265 m² met aan de achterzijde een pantry, een toilet, een cv-/bergruimte en een achteringang, totaal groot ca. 20 m². Totale oppervlakte 285 m².

In het kernwinkelgebied van Cuijk is een ruim aanbod aan detailhandels- en horecabedrijven gevestigd. In de directe omgeving zijn dan ook diverse landelijke formules vertegenwoordigd waaronder: Xenos, Kruidvat, Blokker, Durlinger, Rabobank, Pearle Opticiens, Primera, Hans Anders, Shoeby, Pets Place, C&A, Expert, Hema, Action, EMTE supermarkt en een aantal lokale ondernemers.

Het winkelcentrum is vanaf de autosnelweg A73 (Nijmegen – Venlo) binnen enkele autominuten bereikbaar. Nabij de commerciële ruimte, op loopafstand, bevindt zich een halte van het regionale busvervoer en tevens een NS-station.

Het winkelpand zal casco worden opgeleverd en verhuurd. Eventueel ook samen te huur met Korte Molenstraat 12-14 te Cuijk.
Overdracht Status Beschikbaar Prijs op aanvraag Vraagprijs € 28.000,- per jaar Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 285 m² Verkoopoppervlakte 265 m² Frontbreedte 700 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 1 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 185 m² Locatie toelichting Een uitstekende locatie in het hartje centrum van Cuijk, midden in het winkelkerngebied, aan de voetgangerspromenade. Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
285 m²
In units vanaf
185 m²
Verkoop vloeroppervlakte
265 m²
Frontbreedte
700 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Korte Molenstraat 16, 5431 DT Cuijk

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.