Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Korte Molenstraat 17 C in Cuijk 5431 DT

Korte Molenstraat 17 c

5431 DT Cuijk
Vraagprijs € 1.850,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Winkel-/kantoorruimte groot 210 m², gelegen op prima A1-locatie in het winkelkerngebied van Cuijk, in het hart van het gezellige winkelgebied van Cuijk, aan de voetgangerspromenade en direct nabij het Louis Janssenplein met voldoende parkeermogelijkheden in de buurt. Door de grote passantenstroom is de Korte Molenstraat een aantrekkelijke bijzondere locatie. De winkel-/kantoorruimte heeft een...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 210 m² In units vanaf 210 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Winkel-/kantoorruimte groot 210 m², gelegen op prima A1-locatie in het winkelkerngebied van Cuijk, in het hart van het gezellige winkelgebied van Cuijk, aan de voetgangerspromenade en direct nabij het Louis Janssenplein met voldoende parkeermogelijkheden in de buurt. Door de grote passantenstroom is de Korte Molenstraat een aantrekkelijke bijzondere locatie. De winkel-/kantoorruimte heeft een frontbreedte van ca. 5,5 meter.

De winkel-/kantoorruimte heeft een verkoopvloeroppervlakte van ca. 170 m² met aan de achterzijde een kantoorruimte, een kantine met pantry, een toilet en een magazijn, totaal groot ca. 40 m². Totale oppervlakte 210 m².

In het kernwinkelgebied van Cuijk is een ruim aanbod aan detailhandels- en horecabedrijven gevestigd. In de directe omgeving zijn dan ook diverse landelijke formules vertegenwoordigd waaronder: Xenos, Kruidvat, Blokker, Durlinger, Rabobank, Pearle Opticiens, Primera, Hans Anders, Shoeby, Pets Place, C&A, Expert, Hema, Action, EMTE supermarkt en een aantal lokale ondernemers.

Het winkelcentrum is vanaf de autosnelweg A73 (Nijmegen – Venlo) binnen enkele autominuten bereikbaar. Nabij de commerciële ruimten bevindt zich een halte van het regionale busvervoer en tevens een NS-station.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 1.850,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 210 m² Verkoopoppervlakte 170 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 210 m² Locatie toelichting Een uitstekende locatie in het hartje centrum van Cuijk, midden in het winkelkerngebied, aan de voetgangerspromenade. Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Winkelruimte Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
210 m²
In units vanaf
210 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Toilet, pantry
Functie
Winkelruimte
Oppervlakte
210 m²
In units vanaf
210 m²
Verkoop vloeroppervlakte
170 m²
Frontbreedte
550 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Korte Molenstraat 17 c, 5431 DT Cuijk

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.