Marc Peters Bedrijfsmakelaars

Bereklauw 1
5831 PE Boxmeer
Tel: (0485) 56 31 70
info@marcpetersbedrijfsmakelaar.nl
Korte Molenstraat 17 c, 5431 DT Cuijk, Winkelruimte (BOG) Vraagprijs € 1.850,- p.m.
Korte Molenstraat 17 C in Cuijk 5431 DT

Omschrijving

Winkelruimte groot 210 m², gelegen op prima A1-locatie in het winkelkerngebied van Cuijk, in het hart van het gezellige winkelgebied van Cuijk, aan de voetgangerspromenade en direct nabij het Louis Janssenplein met voldoende parkeermogelijkheden in de buurt. Door de grote passantenstroom is de Korte Molenstraat een aantrekkelijke bijzondere locatie. Het winkelpand heeft een frontbreedte van ca. 5,5 meter.

De winkelruimte heeft een verkoopvloeroppervlakte van ca. 170 m² met aan de achterzijde een kantoorruimte, een kantine met pantry, een toilet en een magazijn, totaal groot ca. 40 m². Totale oppervlakte 210 m².

In het kernwinkelgebied van Cuijk is een ruim aanbod aan detailhandels- en horecabedrijven gevestigd. In de directe omgeving zijn dan ook diverse landelijke formules vertegenwoordigd waaronder: Xenos, Kruidvat, Blokker, Durlinger, Rabobank, Pearle Opticiens, Primera, Hans Anders, Shoeby, Pets Place, C&A, Expert, Hema, Action, EMTE supermarkt en een aantal lokale ondernemers.

Het winkelcentrum is vanaf de autosnelweg A73 (Nijmegen – Venlo) binnen enkele autominuten bereikbaar. Nabij de commerciële ruimten bevindt zich een halte van het regionale busvervoer en tevens een NS-station.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 1.850,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 210 m² Verkoopoppervlakte 170 m² Frontbreedte 550 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 210 m² Locatie toelichting Een uitstekende locatie in het hartje centrum van Cuijk, midden in het winkelkerngebied, aan de voetgangerspromenade. Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1