Marc Peters Bedrijfsmakelaars

Bereklauw 1
5831 PE Boxmeer
Tel: (0485) 56 31 70
info@marcpetersbedrijfsmakelaar.nl
Gildekamp 12, 5431 SP Cuijk, Kantoorruimte (BOG) Huurprijs € 80,- p.m² p.j.
Gildekamp 12 in Cuijk 5431 SP

Omschrijving

Representatief modern kantoorverzamelgebouw, gelegen op een top zichtlocatie met een fantastische exposure, aan een verkeersintensieve invalsweg, op steenworp afstand van afslag A-73 (Nijmegen-Venlo) en op circa 1 km (10 minuten lopen) van het NS-station en de winkels. In het kantoor gebouw is te huur nagenoeg de gehele begane grond. Op eigen terrein zijn 66 parkeerplaatsen aanwezig, waarvan de parkeerplaatsen worden toegedeeld naar rato van de te huren oppervlakte. Maatwerk op basis van de wensen van de huurder is bespreekbaar. Afhankelijk van de huurtermijn is verhuurder bereidt tot het geven van incentives.

Opleveringsniveau:
- centrale entree
- lift
- sanitair en pantry per verdieping
- kabelgoten t.b.v. data, telefoon en elektra
- systeemplafond met inbouwarmaturen
- centrale verwarming middels radiatoren
- zonwering aan de zon belaste gevels
- klimaatbeheersing
- te openen ramen

Algemeen:
Type: Kantoorruimte
Oppervlakte: 525 m2.
Oppervlaktes vanaf 200 m².
Medegebruik van de pantry en toiletgroep op de verdieping, lift, trappenhuis en centrale hal. Gebruik van het parkeerterrein.
Huurovereenkomst: Standaard huurovereenkomst ROZ model
Huurprijs: vanaf € 80,- per m2 per jaar, exclusief BTW, afhankelijk van de grote van de te huren ruimte kan dit variëren.
Servicekosten: € 20,- per m2 per jaar, exclusief BTW
Aanvaarding: direct
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 80,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 20,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2001 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 525 m² Perceeloppervlakte 8490 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 25 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 200 m² Locatie Bedrijventerrein Locatie toelichting Gelegen op een uitstekende zichtlocatie, aan de verkeersintensieve invalsweg van de afrit A-73 naar het centrum en bedrijfsterrein van Cuijk. Door de ligging aan de rotonde valt dit kantoorpand bijzonder goed op. Een ideale plek om uw kantoor te vestigen, met een grote exposure. Aantal lagen 4 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 500 m tot 1000 m Afstand tot N.S. station op 1000 m tot 1500 m Afstand tot winkelvoorz. op 1000 m tot 1500 m