Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Korte Molenstraat 1 in Cuijk 5431 DT

Korte Molenstraat 1

5431 DT Cuijk
Huurprijs € 3.250,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Royale winkelruimte gelegen op één van de beste locaties in het winkelkerngebied van Cuijk, op een uitstekende A1 locatie, in het hart van het gezellige winkelgebied van Cuijk, aan de voetgangerspromenade en direct nabij het Louis Janssenplein met voldoende parkeermogelijkheden in de buurt. Door de grote passantenstroom is de Korte Molenstraat een aantrekkelijke, bijzondere locatie. Het winkelpand...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 380 m² In units vanaf 380 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Royale winkelruimte gelegen op één van de beste locaties in het winkelkerngebied van Cuijk, op een uitstekende A1 locatie, in het hart van het gezellige winkelgebied van Cuijk, aan de voetgangerspromenade en direct nabij het Louis Janssenplein met voldoende parkeermogelijkheden in de buurt. Door de grote passantenstroom is de Korte Molenstraat een aantrekkelijke, bijzondere locatie. Het winkelpand heeft een frontbreedte van ca. 10 meter.

De winkelruimte heeft een verkoopvloeroppervlakte van ca. 315 m² met aan de achterzijde een klein magazijn/laad-/losruimte ca. 15 m² en een dubbele deur voor laden en lossen. Op de 1e verdieping groot ca. 50 m² een kantine incl. pantry, bet. toilet, kantoor en magazijn.

In het kernwinkelgebied van Cuijk is een ruim aanbod aan detailhandels- en horecabedrijven gevestigd. In de directe omgeving zijn dan ook diverse landelijke formules vertegenwoordigd waaronder: Xenos, Kruidvat, Blokker, Durlinger, Rabobank, Pearle Opticiens, Primera, Hans Anders, Shoeby, Pets Place, C&A, Expert, Hema, Action, EMTE supermarkt en een aantal lokale ondernemers.

Het winkelcentrum is vanaf de autosnelweg A73 (Nijmegen – Venlo) binnen enkele autominuten bereikbaar. Nabij de commerciële ruimten bevindt zich een halte van het regionale busvervoer en tevens een NS-station.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 3.250,- per maand Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1981 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 380 m² Verkoopoppervlakte 315 m² Frontbreedte 1000 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 380 m² Locatie toelichting Een uitstekende locatie in het hartje centrum van Cuijk, midden in het winkelkerngebied, aan de voetgangerspromenade. Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Horeca toegestaan Ja Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
380 m²
In units vanaf
380 m²
Verkoop vloeroppervlakte
315 m²
Frontbreedte
1000 cm
Verdiepingen
2
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Horeca toegestaan
Ja
Ter overname
Ja
↳ BTW belast
Ja
Route van naar Korte Molenstraat 1, 5431 DT Cuijk

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring