Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
Grotestraat 48 A En B in Cuijk 5431 DL

Grotestraat 48 a en b

5431 DL Cuijk
Vraagprijs € 1.100,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

Fraaie, representatieve winkel-/kantoorruimte van circa 100 m², gelegen op uitstekende zichtlocatie in hartje centrum van Cuijk. Gelegen in het winkelgebied, met zicht op het kerkplein en de kerk. Ruime etalage met hoekraam. Gratis parkeren in de directe nabijheid. Het pand is voor diverse doeleinden geschikt en heeft een brede bestemming zoals detailhandel, (zakelijke) dienstverlening en kantoor....
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 100 m² In units vanaf 100 m² Aantal lagen 3
Lees meer

Omschrijving

Fraaie, representatieve winkel-/kantoorruimte van circa 100 m², gelegen op uitstekende zichtlocatie in hartje centrum van Cuijk. Gelegen in het winkelgebied, met zicht op het kerkplein en de kerk. Ruime etalage met hoekraam. Gratis parkeren in de directe nabijheid. Het pand is voor diverse doeleinden geschikt en heeft een brede bestemming zoals detailhandel, (zakelijke) dienstverlening en kantoor. Ook horeca is in overleg toegestaan. Achterom via gemeenschappelijke gang/hal aan de achterzijde.

Het gehuurde is momenteel ingericht als kantoor met open ontvangst-receptie-kantoorruimte, 1 ruime spreekkamer, een pantry en toilet en een archief-/opslagruimte. Geheel voorzien van systeemplafonds incl. verlichting. Het geheel is bijzonder eenvoudig in 2 kleinere units te splitsen, waardoor ruimtes van circa 50 m2 ontstaan.

Algemeen: alarminstallatie aanwezig; kabelgoten t.b.v. data incl patchkast; etalage over de volle breedte met hoekraam; frontbreedte 9,0 meter; Vloeroppervlakte ca. 100 m².
Overdracht Status Verhuurd Vraagprijs € 1.100,- per maand Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 100 m² Verkoopoppervlakte 100 m² Frontbreedte 900 cm Diversen In units vanaf 100 m² Aantal lagen 3 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed, uitstekend Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m Afstand tot N.S. station op minder dan 500 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Horeca toegestaan Ja
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
100 m²
In units vanaf
100 m²
Verkoop vloeroppervlakte
100 m²
Frontbreedte
900 cm
Verdiepingen
3
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Horeca toegestaan
Ja
Route van naar Grotestraat 48 a en b, 5431 DL Cuijk

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.