Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Grotestraat 36 in Cuijk 5431 DK

Grotestraat 36

5431 DK Cuijk
Vraagprijs € 1.100,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Winkelpand gelegen midden in het winkelkerngebied met een ruim gevarieerd winkelaanbod, in het hartje centrum van Cuijk, nabij de overdekte winkelpassage de 'Maasburg' met een ruime parkeerkelder. De Grotestraat is een sfeervolle, gezellige straat, die recent geheel opnieuw is ingericht en bestraat, met diverse winkels, horeca en terrassen. De winkel heeft een frontbreedte van 5,5 meter. In...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 125 m² In units vanaf 125 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Winkelpand gelegen midden in het winkelkerngebied met een ruim gevarieerd winkelaanbod, in het hartje centrum van Cuijk, nabij de overdekte winkelpassage de 'Maasburg' met een ruime parkeerkelder. De Grotestraat is een sfeervolle, gezellige straat, die recent geheel opnieuw is ingericht en bestraat, met diverse winkels, horeca en terrassen. De winkel heeft een frontbreedte van 5,5 meter. In overleg met de verhuurder en de gemeente kan het achterste gedeelte van de winkel worden ingericht t.b.v. een (bedrijfs)woonunit.

Indeling: Winkelruimte ( 100 m²) incl. toilet; kantine/kantoor met aanrechtblok incl. koelkast en kookplaat en zicht op de tuin (25 m²).

Algemeen: Systeemplafond met verlichting; Gedeelte van de buitenruimte beschikbaar; nutsvoorzieningen via tussenmeters en maandelijks voorschot; heteluchtgordijn voordeur; Cv-ketel.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 1.100,- per maand Aanvaarding Direct Aanvaarding toelichting Beschikbaar voor een directe verhuur. BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1987 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 125 m² Verkoopoppervlakte 100 m² Perceeloppervlakte 135 m² Frontbreedte 550 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 125 m² Locatie toelichting Gelegen midden in het winkelkerngebied met een ruim gevarieerd winkelaanbod, in het hartje centrum, nabij de overdekte winkelpassage 'maasburg' met een ruime parkeerkelder. Aantal lagen 1 Woonruimte Woonruimte mogelijk Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Afstand tot snelwegafrit Op 1500 m tot 2000 m Afstand tot N.S. station Op 500 m tot 1000 m Afstand tot winkelvoorz. Op minder dan 500 m Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
125 m²
In units vanaf
125 m²
Verkoop vloeroppervlakte
100 m²
Frontbreedte
550 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Route van naar Grotestraat 36, 5431 DK Cuijk

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.