Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
Steenstraat 86 in Boxmeer 5831 JH

Steenstraat 86

5831 JH Boxmeer
Vraagprijs € 28.000,- p.j. Verhuurd

Omschrijving

Winkelpand (ca. 150 m² beg. grond en ca. 80 m² souterrain) met afwerkte vloeren, systeemplafond incl armaturen, airco, cv-installatie incl. luchtgordijn. Het pand heeft een uitstekende ligging, op een prominente A1 locatie aan de voetgangerspromenade, in het gezellige en bruisende stadsdorp Boxmeer. De diverse parkeerterreinen, met gratis parkeren middels een blauwe zone, liggen in de directe...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 230 m² In units vanaf 230 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Winkelpand (ca. 150 m² beg. grond en ca. 80 m² souterrain) met afwerkte vloeren, systeemplafond incl armaturen, airco, cv-installatie incl. luchtgordijn. Het pand heeft een uitstekende ligging, op een prominente A1 locatie aan de voetgangerspromenade, in het gezellige en bruisende stadsdorp Boxmeer. De diverse parkeerterreinen, met gratis parkeren middels een blauwe zone, liggen in de directe nabijheid van het pand en zijn zeer eenvoudig bereikbaar en zorgen voor een grote passantenstroom.

Indeling:
Begane grond ca. 150 m2 winkelruimte.
Souterrain ca. 80 m² eventueel te benutten als extra verkoopruimte. Momenteel in gebruik als magazijn, kantine, pantry inl. close-in boiler, toilet en CV-ruimte.

Het Centrum van Boxmeer is het dynamische centrum van de regio. Het ruime en specialistisch winkelaanbod met goede horeca maakt het prettig en gezellig vertoeven. De compacte opzet met daarin een ruim aanbod aan diverse winkels, van grote winkelketens tot lokale detailhandel, en het gratis parkeren maakt het geheel compleet. De gemeente Boxmeer heeft ca. 28.700 inwoners en heeft een groot verzorgingsgebied van circa 50.000 inwoners.

De Steenstraat kenmerkt zich door een divers aanbod van lokale ondernemers en winkelketen als Hema, Arts Schoenen, Kruidvat, Pearle, Schijvens mode, Ici paris XL, MS mode, van Oorstschot mode, Shoeby Shop, Jola Mode, Albert Heijn, Blokker, Kruidvat, Intertoys, Bonita, Rabobank, Kees Arts herenmode, Welcome telecom, Durlinger Schoenen, Hünkenmöller, Primera, Briljant optiek, Bakker Bart, Big Bazar etc.

Algemeen: Verkoopvloeroppervlakte ca. 150 m²; Bouwjaar 2005, aanvaarding direct.
Overdracht Status Verhuurd Vraagprijs € 28.000,- per jaar Aanvaarding direct Aanvaarding toelichting In overleg met de vetrekkende huurder kan aanvaarding vrijwel direct plaatsvinden. BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2005 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 230 m² Verkoopoppervlakte 150 m² Frontbreedte 750 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 230 m² Locatie toelichting Top locatie in het winkelkerngebied aan de winkelpromenade-voetgangerszone. De diverse parkeerterreinen, met gratis parkeren, liggen in de directe nabijheid van het pand en zijn zeer eenvoudig bereikbaar en zorgen voor een grote passantenstroom. Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
230 m²
In units vanaf
230 m²
Verkoop vloeroppervlakte
150 m²
Frontbreedte
750 cm
Verdiepingen
2
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Route van naar Steenstraat 86, 5831 JH Boxmeer

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring