Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Bakelgeertstraat 68 in Boxmeer 5831 CV

Bakelgeertstraat 68

5831 CV Boxmeer
Vraagprijs € 385.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Praktijkpand-kantoorpand (circa 355 m²) met 10 parkeerplaatsen, gelegen op een prima centrumlocatie op enkele minuten lopen van de winkelstraat met alle centrumvoorzieningen en het NS-station. De achterzijde grenst aan een ruim parkeerterrein en tegenover het pand liggen diverse parkeervakken. De bereikbaarheid is optimaal. Het praktijkpand met deel uit van een appartementencomplex met woningen....
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 355 m² In units vanaf 355 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Praktijkpand-kantoorpand (circa 355 m²) met 10 parkeerplaatsen, gelegen op een prima centrumlocatie op enkele minuten lopen van de winkelstraat met alle centrumvoorzieningen en het NS-station. De achterzijde grenst aan een ruim parkeerterrein en tegenover het pand liggen diverse parkeervakken. De bereikbaarheid is optimaal. Het praktijkpand met deel uit van een appartementencomplex met woningen. Momenteel verhuurd aan een tandartsenpraktijk. Voor diverse doeleinden geschikt. Achteringang aan parkeerterrein.

Indeling: Entree; receptieruimte met balie en ruime wachtruimte; garderobe incl. toiletgroep; kantoorruimte; brede centrale gang met 2e wachtruimte, waaraan 6 behandel-/kantoorruimtes, een röntgen-/kantoorruimte en sterilisatie-/kantoorruimte; kleedruimte met toiletgroep; kantine met aangrenzend een keuken; portaal met achteringang; cv/bergruimte; magazijn.

Algemeen: Wit gesausde schoonsmetselwerk wanden van betonstenen; diverse lichtkoepels; hetelucht cv-installatie met koeling via aircosysteem; kruipruimte onder het gehele pand; goed onderhouden; Voor diverse doeleinden geschikt o.a. dienstverlening en wonen; verhuurd aan een tandartsenpraktijk van jaar tot jaar, nadere informatie via verkoopmakelaar.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 385.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting Pand is momneteel verhuurd van jaar tot jaar aan een tandartsenpraktijk. BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1981 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 355 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 10 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 355 m² Locatie toelichting Gelegen in het centrum van Boxmeer in een woonomgeving, op loopafstand van alle centrumvoorzieningen en het NS-station. Uitstekend bereikbaar. Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
355 m²
In units vanaf
355 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie
Route van naar Bakelgeertstraat 68, 5831 CV Boxmeer

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring