Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Lionstraat 10 in Boxmeer 5831 AK

Lionstraat 10

5831 AK Boxmeer
Vraagprijs € 1.950.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Fraai, vrijstaand bedrijfscomplex (bouwjaar 1999/2002 en 2013) met kantoren, 3 bedrijfs- annex productiehallen, magazijnruimtes, laad-/losruimte en circa 26 parkeerplaatsen. Gelegen op een prima locatie, aan de rand van het industrieterrein “Saxe Gotha", nabij de hoofdontsluitingsweg van het industrieterrein en op een steenworp afstand van de autosnelweg A73, die Nijmegen rechtstreeks verbindt met...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 5070 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Fraai, vrijstaand bedrijfscomplex (bouwjaar 1999/2002 en 2013) met kantoren, 3 bedrijfs- annex productiehallen, magazijnruimtes, laad-/losruimte en circa 26 parkeerplaatsen. Gelegen op een prima locatie, aan de rand van het industrieterrein “Saxe Gotha", nabij de hoofdontsluitingsweg van het industrieterrein en op een steenworp afstand van de autosnelweg A73, die Nijmegen rechtstreeks verbindt met Venlo en die een directe aansluiting heeft met de autosnelweg A77 naar Duitsland en verbindingen naar de snelwegen A50 en A67. Alle noodzakelijke voorzieningen zijn aanwezig. Glasvezel wordt momenteel aangelegd.

Globaal is de indeling:
Kantoor begane grond circa 210 m²: entree met tochtsluis, ruime hal met receptie; spreekkamer; kantoor; kantine; toiletgroepen; personeelsingang en kleed/lockerruimte met toiletgroep.
Kantoor 1e verdieping circa 300 m²: 7 kantoren; spreekkamer; reproruimte incl. patchkast; toiletgroep; archief en technische ruimte.
Bedrijfshal 1 circa 965 m²: productie-/opslagruimte;
Bedrijfshal 2 circa 1750 m²: productie-/opslagruimte;
Bedrijfshal 3 circa 730 m²: productie-/opslagruimte;
Laad-/losruimte circa 210 m²; inpandige magazijnruimte over 2 verdiepingen van elk 190 m²; enkele entresolruimtes op de 1e verdieping t.b.v. opslag totaal circa 625 m².

Oppervlakte:
De netto vloeroppervlakte bedraagt circa circa 5170 m². Als volgt te verdelen: kantoorruimte circa 510 m²; productie-/bedrijfshallen circa 3445 m², laad-/losruimte 210 m²; entresolruimtes 1e verdieping circa 625 m² en magazijn circa 380 m².

Bestemmingsplan:
Het vigerende bestemmingsplan “Saxe Gotha” is vastgesteld op 22 oktober 2009 en bepaalt een bestemming “bedrijf”, waarbij de aangewezen gronden bestemd zijn voor onder andere: de uitoefening van bedrijven in de categorieën 2 t/m 4, ondergeschikte dan wel ondersteunende detailhandel en parkeervoorzieningen. Het maximale bebouwingspercentage is 70% en de maximale bouwhoogte is 20 meter.

Parkeren/buitenterrein:
Op eigen terrein zijn circa 26 parkeerplaatsen aangelegd. Laad/los terrein met bestrating.

Huurcontracten:
Het pand is per oktober 2016 verhuurd aan ITB Beheer B.V. op basis van een 5 jaar contract, met een verlengingstermijn van 5 jaar. Er zal tijdig een opzeggingsprocedure worden gestart, in overleg met een koper. Nadere informatie over deze verhuur is op te vragen via de verkopend makelaar.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 1.950.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1999 Bouwjaar toelichting In 2002 en 2013 uitgebouwd en gemoderniseerd. Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 5070 m² Perceeloppervlakte 6225 m² Vrije hoogte 800 cm Oppervlakte kantoorruimte 510 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 26 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie toelichting Gelegen op het industrieterrein “Saxe Gotha”. Dit industrieterrein is gelegen nabij de afslag van de A-73. Het getaxeerde is gelegen op een goede locatie, aan de rand van het industrieterrein, op korte afstand van één van de invalswegen van Boxmeer. De afslag A-73 ( Nijmegen-Venlo-Ruhrgebied) ligt op enkele autominuten rijden van het pand. Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
Oppervlakte
4560 m²
Vrije hoogte
800 cm
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
510 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
Route van naar Lionstraat 10, 5831 AK Boxmeer

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.