Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Burgemeester Verkuijlstraat 53 in Boxmeer 5831 EJ

Burgemeester Verkuijlstraat 53

5831 EJ Boxmeer
Vraagprijs € 850,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Multifunctionele, representatieve kantoor/praktijkruimte ter grootte van circa 82 m² ten behoeve van o.a. kantoor-, praktijk- en baliefunctie. Het kantoor is netjes onderhouden en afgewerkt. Het kantoor is ingedeeld in diverse ruimtes. Gelegen op perfecte locatie in het centrum van Boxmeer, aan een verkeersintensieve invalsweg en nabij enkele grote parkeerterreinen. Op enkele minuten loopafstand...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 82 m² In units vanaf 82 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Multifunctionele, representatieve kantoor/praktijkruimte ter grootte van circa 82 m² ten behoeve van o.a. kantoor-, praktijk- en baliefunctie. Het kantoor is netjes onderhouden en afgewerkt. Het kantoor is ingedeeld in diverse ruimtes. Gelegen op perfecte locatie in het centrum van Boxmeer, aan een verkeersintensieve invalsweg en nabij enkele grote parkeerterreinen. Op enkele minuten loopafstand van het station. Alle centrumvoorzieningen liggen op steenworp afstand.

Indeling: entree-voorpartaal; receptie-/wachtruimte met aangrenzend een toilet met voorportaal; kantoor-/behandelruimte; werk-/ kantoorruimte met aan de achterzijde enkele ramen incl. een achterdeur; 2e toilet.

Algemeen: Alle binnenwanden gestukadoord en wit geschilderd; geheel voorzien van airco-systeem; geheel systeemplafond met inbouwarmaturen; databekabeling; traditioneel CV-systeem; bouwjaar 1996; geheel geïsoleerd; aanvaarding direct.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 850,- per maand Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1996 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 82 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 82 m² Locatie toelichting Gelegen aan een verkeersintensieve invalsweg op een uitstekende zichtlocatie. Aan de achterzijde aan een parkeerterrein en op loopafstand van alle centrumvoorzieningen en het NS-station. Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
82 m²
In units vanaf
82 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
Route van naar Burgemeester Verkuijlstraat 53, 5831 EJ Boxmeer

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring