Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Hoogkoorpassage 21 in Boxmeer 5831 DM

Hoogkoorpassage 21

5831 DM Boxmeer
Vraagprijs € 850,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Winkelpand (ca. 50 m² beg. grond en ca. 50 m² souterrain) met afgewerkte vloeren, systeemplafond incl armaturen, airco, cv-installatie incl. luchtgordijn. Het pand heeft een uitstekende ligging op een uitstekende locatie aan de voetgangerspromenade, in het gezellige en bruisende stadsdorp Boxmeer. De diverse parkeerterreinen, met gratis parkeren middels een blauwe zone, liggen in de directe...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 100 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Winkelpand (ca. 50 m² beg. grond en ca. 50 m² souterrain) met afgewerkte vloeren, systeemplafond incl armaturen, airco, cv-installatie incl. luchtgordijn. Het pand heeft een uitstekende ligging op een uitstekende locatie aan de voetgangerspromenade, in het gezellige en bruisende stadsdorp Boxmeer. De diverse parkeerterreinen, met gratis parkeren middels een blauwe zone, liggen in de directe nabijheid van het pand en zijn zeer eenvoudig bereikbaar en zorgen voor een grote passantenstroom. Het pand leent zich bijzonder voor kleinschalige detailhandel, (zakelijke) dienstverlening en in overleg met de verhuurder horeca.

Indeling:
Begane grond ca. 50 m2 winkelruimte.
Souterrain ca. 50 m², waarvan 40 m² eventueel te benutten als extra verkoopruimte. Momenteel in gebruik als magazijn, pantry, toilet en CV-ruimte.

Het Centrum van Boxmeer is het dynamische centrum van de regio. Het ruime en specialistische winkelaanbod met goede horeca maakt het prettig en gezellig vertoeven. De compacte opzet met daarin een ruim aanbod aan diverse winkels, van grote winkelketens tot lokale detailhandel en het gratis parkeren maakt het geheel compleet. De gemeente Boxmeer heeft ca. 28.700 inwoners en heeft een groot verzorgingsgebied van circa 50.000 inwoners.

Het winkelkerngebied kenmerkt zich door een diverse aanbod van lokale ondernemers en winkelketen als Hema, Arts Schoenen, Kruidvat, Pearle, Schijvens mode, Ici paris XL, MS mode, van Oorstschot mode, Shoeby Shop, Jola Mode, Albert Heijn, Blokker, Kruidvat, Intertoys, Bonita, Rabobank, Kees Arts herenmode, Welcome telecom, Durlinger Schoenen, Hünkenmöller, Primera, Briljant optiek, Bakker Bart, Big Bazar etc.

Algemeen: Verkoopvloeroppervlakte ca. 50 m²; Bouwjaar 1988, aanvaarding direct.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 850,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1988 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 100 m² Verkoopoppervlakte 50 m² Frontbreedte 600 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie toelichting Uitstekende locatie in het winkelkerngebied aan de winkelpromenade-voetgangerszone. De diverse parkeerterreinen, met gratis parkeren, liggen in de directe nabijheid van het pand en zijn zeer eenvoudig bereikbaar en zorgen voor een grote passantenstroom. Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Horeca toegestaan Ja Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
100 m²
Verkoop vloeroppervlakte
50 m²
Frontbreedte
600 cm
Verdiepingen
2
Welstandsklasse
A1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Horeca toegestaan
Ja
Route van naar Hoogkoorpassage 21, 5831 DM Boxmeer

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring