Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Steenstraat 91 B in Boxmeer 5831 JD

Steenstraat 91 B

5831 JD Boxmeer
Vraagprijs € 1.250,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Winkelpand (83 m²) met een achterom voor laden en lossen en 1 eigen parkeerplaats aan de achterzijde. Het pand heeft een prima ligging, aan de voetgangerspromenade, in het gezellige en bruisende stadsdorp Boxmeer, op een uitstekende zichtlocatie. De diverse parkeerterreinen, met gratis parkeren, liggen in de directe nabijheid van het pand en zijn zeer eenvoudig bereikbaar en zorgen voor een grote...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 83 m² In units vanaf 83 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Winkelpand (83 m²) met een achterom voor laden en lossen en 1 eigen parkeerplaats aan de achterzijde. Het pand heeft een prima ligging, aan de voetgangerspromenade, in het gezellige en bruisende stadsdorp Boxmeer, op een uitstekende zichtlocatie. De diverse parkeerterreinen, met gratis parkeren, liggen in de directe nabijheid van het pand en zijn zeer eenvoudig bereikbaar en zorgen voor een grote passantenstroom.

Het Centrum van Boxmeer is het dynamische centrum van de regio. Het ruime en specialistisch winkelaanbod met goede horeca maakt het prettig en gezellig vertoeven. De compacte opzet met daarin een ruim aanbod aan diverse winkels, van grote winkelketens tot lokale detailhandel, en het gratis parkeren maakt het geheel compleet. De gemeente Boxmeer heeft momenteel ca. 28.230 inwoners. Daarnaast heeft Boxmeer een verzorgingsgebied van circa 50.000 inwoners, hieronder vallen o.a. de plaatsen Cuijk, Sint Agatha, Haps, Siebengewald, Well, Wanssum, Plasmolen, Gennep, Ottersum, Milsbeek, Heijen, Oostrum, Geijsteren en Venray.

De indeling:
Winkelruimte circa 66 m²; magazijn/kantine annex kantoor circa 17 m² inclusief toilet, keukenblok incl. close-in boiler en portaal met achterdeur.

Algemeen: voorzijde is voorzien van een overdekte galerij incl zonneluifel; Cv-installatie met CV-ketel Nefit 2019; goed onderhouden; goed geïsoleerd; totale oppervlakte circa 83 m²; bouwjaar 1988.

Zaken die in het pand blijven en mogen worden gebruikt: systeemplafond incl. verlichtingsarmaturen; laminaat vloer; alarminstallatie; plinten met bekabeling data en elektra.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 1.250,- per maand Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1988 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 83 m² Verkoopoppervlakte 66 m² Perceeloppervlakte 750 m² Frontbreedte 600 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 1 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 83 m² Locatie toelichting Het pand heeft een prima ligging, aan de voetgangerspromenade, in het gezellige en bruisende stadsdorp Boxmeer, op een uitstekende zichtlocatie. Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
83 m²
In units vanaf
83 m²
Verkoop vloeroppervlakte
66 m²
Frontbreedte
600 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Route van naar Steenstraat 91 B, 5831 JD Boxmeer

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring