Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Akkerdistel 2 Eo in Boxmeer 5831 PJ

Akkerdistel 2 eo

5831 PJ Boxmeer
Huurprijs € 350,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Fraaie, representatieve kantoorruimte gelegen op de 1e verdieping (28 m²) in het kantoorverzamelgebouw "de Tweeling", gelegen aan de Akkerdistel 2 te Boxmeer, op een uitstekende zichtlocatie, aan een verkeersintensieve invalsweg, direct aan een rotonde, op nog geen 500 meter van de snelweg A-77 ( Ruhrgebied-Nijmegen-Venlo-A73) en op minder dan 20 autominuten van "Airport Weeze" (Dld). De...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 28 m² In units vanaf 28 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Fraaie, representatieve kantoorruimte gelegen op de 1e verdieping (28 m²) in het kantoorverzamelgebouw "de Tweeling", gelegen aan de Akkerdistel 2 te Boxmeer, op een uitstekende zichtlocatie, aan een verkeersintensieve invalsweg, direct aan een rotonde, op nog geen 500 meter van de snelweg A-77 ( Ruhrgebied-Nijmegen-Venlo-A73) en op minder dan 20 autominuten van "Airport Weeze" (Dld). De centrumvoorzieningen en het NS-station liggen op loop-/fietsafstand.

Het gebouw heeft een moderne uitstraling en fraaie representatieve, entree. Het geheel is hoogwaardig afgewerkt en voorzien van o.a. glasvezelaansluiting; liftinstallatie, automatische zonnescreens, luchtbehandelingssysteem, alarminstallatie, elektronisch toegangscontrole systeem en een ingericht buitenterrein en reclamezuil. Er zijn parkeermogelijkheden in de parkeerkelder of op het buitenterrein.

Kantoorruimte op de 1e verdieping ter grootte van circa 28 m². Het medegebruik van de toiletgroep op de 1e verdieping met een separaat dames- en herentoilet met voorportaal, de kantine op de 1e verdieping met keukenblok, de lift en centrale trappenhal.

Algemeen:
Gemeubileerde verhuur is mogelijk; reclame-uiting op daarvoor bestemde reclamezuil; servicekosten € 30,= per m2/per jaar excl. BTW middels maandelijks voorschot is incl. het verbruik van gas, water en electra. Daarnaast zitten navolgende zaken in de servicekosten inbegrepen: alarm, lift, technische installaties klein onderhoud, schoonmaak, afvalverwerking en tuinonderhoud.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 350,- per maand Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Servicekosten € 30,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2002 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 28 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 1 parkeerplaats(en) Prijs per parkeerpl. p/j € 300,- excl. BTW Prijs per overdekt parkeerpl. p/j € 600,- excl. BTW Diversen In units vanaf 28 m² Locatie toelichting Gelegen aan een drukke invalsweg op enkele minuten van de afslag A-77 Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op minder dan 500 m Afstand tot N.S. station op 1000 m tot 1500 m Afstand tot winkelvoorz. op 500 m tot 1000 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
28 m²
In units vanaf
28 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen
Luchtbehandeling
Topkoeling
Verzamelgebouw
Sanitair, pantry/keuken
Route van naar Akkerdistel 2 eo, 5831 PJ Boxmeer

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.