Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
Oranjestraat 19 in Boxmeer 5831 CP

Oranjestraat 19

5831 CP Boxmeer
Vraagprijs € 700,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

Winkel-/kantoorpand gelegen in het winkelverzamelpand Spoorstraat 40-44, in het centrum van Boxmeer, aan een drukke en verkeersintensieve invalsweg naar het winkel-/kerngebied, op een prima zichtlocatie. Het NS-station en het winkel-/kerngebied met alle voorzieningen liggen op enkele minuten loopafstand ( circa 400 m). De afslag A-73 ligt op 1,5 km. In de directe nabijheid zijn diverse gratis...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 84 m² In units vanaf 84 m²
Lees meer

Omschrijving

Winkel-/kantoorpand gelegen in het winkelverzamelpand Spoorstraat 40-44, in het centrum van Boxmeer, aan een drukke en verkeersintensieve invalsweg naar het winkel-/kerngebied, op een prima zichtlocatie. Het NS-station en het winkel-/kerngebied met alle voorzieningen liggen op enkele minuten loopafstand ( circa 400 m). De afslag A-73 ligt op 1,5 km. In de directe nabijheid zijn diverse gratis parkeervoorzieningen.

Het winkelpand is recent gemoderniseerd en is geheel klaar voor direct gebruik.

Indeling:
Winkelruimte (circa 60 m²); inpandig kantoor (circa 10 m²); sanitaire ruimte met 2 toiletten en voorportaal en poetskast; kantine voorzien van een keukenblok incl. close-in boiler. De sanitaire ruimte en kantine, totaal 15 m², zijn heel eenvoudig bij de winkelruimte te trekken.

Algemeen:
De winkelruimte heeft een puibreedte van ca. 4,50 meter. Op de gevel is ruimte aanwezig ten behoeve van het bevestigen van reclame. De winkel-/kantoorruimte is goed geïsoleerd en voorzien van een systeemplafond incl. verlichting. Aanvaarding direct.
Overdracht Status Verhuurd Vraagprijs € 700,- per maand Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1979 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 84 m² Verkoopoppervlakte 60 m² Frontbreedte 450 cm Energie Energieklasse A Energie einddatum 21-08-2028 Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 84 m² Locatie toelichting Aan een drukke en verkeersintensieve invalsweg naar het winkel-kerngebied, op een prima zichtlocatie. Het NS-station en het winkel-kerngebied met alle voorzieningen liggen op enkele minuten loopafstand ( circa 400 m). De afslag A-73 ligt op 1,5 km. Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen toel. recent binnenzijde gerenoveerd en verbeterd. Nevenbestemming Kantoorruimte Welstandsklasse B2
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
84 m²
In units vanaf
84 m²
Verkoop vloeroppervlakte
60 m²
Frontbreedte
450 cm
Welstandsklasse
B2
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
Functie
Kantoorruimte
Oppervlakte
84 m²
In units vanaf
84 m²
Aantal verdiepingen
1
Route van naar Oranjestraat 19, 5831 CP Boxmeer

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.